Tracon Trailers modellen

Hieronder een overzicht van onze verschillende en meest voorkomende Tracon modellen. Ben je op zoek naar iets specifieks of wil je een persoonlijk adviesgesprek? We adviseren u graag welke trailer configuratie voor u de juiste oplossing is. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Opleggers

De Tracon oplegger met plywood opbouw is zeer sterk uitgerust en geschikt voor allerlei soorten van werkzaamheden. Wij kunnen de oplegger geheel naar uw wensen leveren en bieden u op de basis oplegger ca. 1.100 opties aan!
 

Gesloten opbouw

Zeil opbouw

Open heavy duty

Aanhangwagens

De Tracon aanhangwagen met plywood opbouw is zeer sterk uitgerust en geschikt voor allerlei soorten van werkzaamheden. Wij kunnen de oplegger geheel naar uw wensen leveren en bieden u op de basis oplegger ca. 1.100 opties aan!
 

Gesloten opbouw

Zeil opbouw

Open heavy duty

Chassis

De Tracon oplegger voor carrosserie opbouw is zeer sterk uitgerust en geschikt voor allerlei soorten van werkzaamheden. Wij kunnen de oplegger geheel naar uw wensen leveren en bieden u op de basis oplegger ca. 1.100 opties aan!
 

Containerchassis

Carrosseriebouw

LZV Ecocombi

Al vanaf de Nederlandse start van LZV in Nederland (2004) is Tracon Trailers met hun aparte label Ecocombi actief in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor lang en zwaar vervoer. Ecocombi heeft alle mogelijke LZV oplossingen voor de Nederlandse en Scandinavische markt in haar assortiment. Wij kunnen u objectief adviseren welke oplossing in uw situatie de juiste is. Bekijk daarvoor onze aparte website.

Ga naar www.ecocombi.com
 

 

INTERESSE?

Heeft u interesse in een nieuwe vrachtwagen trailer? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend overleggen wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan zijn verbonden? Neem dan gerust contact op met één van onze verkopers.

Adres

Industrieweg 25
4283 GX Giessen
Nederland

Social